Share this

Carrière

Join our global family

Waarom MSLGROUP?

Werken bij MSLGROUP betekent samenwerken met inspirerende collega's en opdrachtgevers. Je bent betrokken, ondernemend en levert creatieve ideeën en toegevoegde waarde in de 'always-on conversation'.

Onze wortels in zowel de Verenigde Staten als Europa en onze snel groeiende aanwezigheid in Azië maken MSLGROUP een uitstekend internationaal netwerk om deel van uit te maken. We koesteren de verschillen tussen landen,regionale culturen en mensen. Anders dan in andere internationale netwerken hebben we een sterke local touch. We leren van elkaar en zijn actief in het uitwisselen van best practices. Bij MSLGROUP hebben we een motto, "Together Work's Better". Daarmee drukken we uit dat we ons collectief succes baseren op de kracht van individuen met verschillende inzichten. Spreekt dit je aan, neem dan vooral contact op met ons.

Mensen en Cultuur

MSLGROUP is een jong netwerk dat groter is dan de som van de verschillende bureaus. Onze expertise is dat wij alle aspecten van communicatie in huis hebben.

Werken bij MSLGROUP
Werken bij MSLGROUP
MSLGROUP danzigerkade
Werken bij MSLGROUP

MSLGROUP hanteert geen bedrijfshandboek dat een 'MSLGROUP Way' voorschrijft. In plaats daarvan waarderen we de creativiteit van medewerkers die denken en handelen als individuele ondernemers. Wat we wél vragen van elke collega is een passie voor het ondersteunen van opdrachtgevers, de wil om kennis te delen, samen te werken voor heel verschillende markten, de moed om de grootste uitdagingen aan te gaan en het doorzettingsvermogen deze tot een goed einde te brengen.

Diversity @ Work

We koesteren de verschillen tussen landen en regionale culturen. We leren van elkaar en zijn actief in het uitwisselen van best practices. Bij MSLGROUP hebben we een motto, "Together Work's Better". Daarmee drukken we uit dat we ons collectief succes baseren op de kracht van individuen met verschillende inzichten.


Zie hoe je bent verbonden aan MSLGROUP

Vacatures

Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan:

 

Consultant

 

TraineeWat jou kenmerkt is:

  • Ondernemerschap in communicatie: je ziet kansen en jaagt ze na
  • Resultaatgerichtheid en empathie
  • Teamgeest, een brede belangstelling en plezier in het intensieve adviseursbestaan
  • Inhoudelijke specialisatie in markten en communicatiedisciplines
  • Affiniteit met reputatiemanagement en medewerkersbetrokkenheid
  • Je werkt je snel in op de onderwerpen en thema's in die spelen bij opdrachtgevers
  • Je bent relationeel sterk, gedreven, toont vakmanschap en bent creatief

Open sollicitatie

Vind je bij de actuele vacatures geen geschikte functie of zijn er geen vacatures, maar denk je dat MSLGROUP en jij elkaar wat te bieden hebben?

Stuur een open sollicitatie naar managing director Erik Martens via netherlands@mslgroup.com

Geef aan naar welke communicatiedisciplines je voorkeur uitgaat en wat je expertise en vooropleiding is. En vermeld welke functie je ambieert en waar je wilt werken: in Amsterdam of Breda. We hebben regelmatig plek voor stagiairs en trainees.