Share this

Vacature Trainee

Vacature Trainee

Internationaal, strategisch en creatief communicatieadviesbureau zoekt match met uitgesproken, vrolijke en ambitieuze trainee. 

 

Full-time · Amsterdam

Wereldwijd heeft MSL meer dan 100 kantoren in 22 landen. We zijn een Nederlands bureau met toegang tot de kennis en ervaring van 3.400 collega’s wereldwijd. We maken deel uit van het internationale communicatienetwerk: Publicis Groupe.

Vanuit twee kantoren (Amsterdam en Breda) bedient MSL in Nederland voornamelijk opdrachtgevers uit de profitsector. We zijn actief in verschillende branches, zoals: de (petro)chemie, procesindustrie, farma, zorg, zakelijke dienstverlening en consumentengoederen.

 

Dit mag jij van ons verwachten!

Wij zijn communicatiestrategen met een focus op reputatiemanagement, strategische communicatie, consumenten-PR en medewerkersbetrokkenheid. We zijn een team van inspirerende en betrokken vakmensen die zorgen voor het verschil. Niet voor niets luidt ons internationale slogan: Influence! Impact! We kenmerken ons door lef, inlevingsvermogen en daadkracht.

We voelen ons oprecht betrokken bij onze klanten, maar weten gepaste afstand te bewaren. We adviseren uitgesproken en soms provocatief. Het perspectief van onze opdrachtgevers is altijd leidend.

We kennen een rijke historie van 45 jaar in Nederland. Samen met onze zusterbureaus binnen Publicis Groupe werken we nauw samen onder de noemer

‘The Power of One’. Dat doen we ook met onze buitenlandse MSL-collega’s. We kunnen dan ook oprecht zeggen dat we actief zijn van de Eemshaven tot Washington DC en van Delhi tot Almelo.

 

Je bent sociaal en denkt en werkt proactief. Je bent leergierig, snapt hoe de wereld in elkaar steekt, leest af en toe een krant of magazine en beschikt over kennis en vaardigheden die het communicatievak anno 2018 vereist. Een goed ontwikkeld gevoel voor humor vinden we ook fijn.

Digital en social zit in je DNA. Je beweegt je gemakkelijk tussen verschillende opdrachten en disciplines. Je werkt graag in teamverband en bent projectmatig ingesteld. Belangrijk: je bent hands on. Omdat je nationaal en ook internationaal zult werken, beschik je over uitstekende schrijf- en presentatievaardigheden in het Nederlands en het Engels. Beheersing van iedere andere taal is mooi meegenomen.

 

Dit vinden we nog meer fijn - je:

• … bent leergierig

• … weet wat er in de wereld gebeurt

• … denkt, doet en denkt

• … durft af en toe een andere bril op te zetten

• … kunt ‘out of the box’ denken

• … bent proactief en een multi-tasker

• … beschikt over academisch werk- en denkniveau

• … bent een authentiek, leuk en gezellig mens.

 

Dit hebben wij te bieden!

We bieden je een contract aan voor een jaar. Als trainee werk je mee aan tal van projecten en opdrachten. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om ervaring op te doen in de verschillende communicatiedisciplines. We gooien je in het diepe, maar zorgen uiteraard wel voor een zwemvest en een -instructeur. We vinden het in jouw en ons belang dat je je zó kunt ontwikkelen tot een communicatieprofessional met potentie. Kansen om door te groeien zijn er volop binnen het bureau.

 

Herken jij je in het bovenstaande profiel?

Solliciteer dan hier