Share this

Evenementen

Belevenissen met impact

Over deze discipline

MSLGROUP is een expert op het gebied van corporate events. Een evenement is een van de krachtigste manieren om een relatie op te bouwen met je publiek. Evenementen voor medewerkers of relaties, workshops, congressen of een actie in de binnenstad: MSLGROUP heeft de juiste expertise, van conceptontwikkeling tot uitvoering. Bekijk onze showreel hier

Onze aanpak

Het is steeds moeilijker om quality time te krijgen voor je merk, organisatie of specifieke boodschap. Een evenement of live actie kan mensen binden en boeien voor korte of langere tijd, waardoor er een grotere emotionele betrokkenheid ontstaat.

Onze full-service aanpak start met het ontwikkelen van de communicatie- en eventstrategie op basis van een creatief concept. In de pre-productie brengt onze afdeling creatie en productie een idee tot leven en tot slot zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering.

Evenementen kunnen zeer uiteenlopend zijn: het wereldwijd vieren van je 50-jarig jubileum met 28.000 medewerkers. Online discussiëren over je merkwaarden met 55.000 collega’s. Een mediagenieke aftrap van een campagne in een luchtballon of een trucktour om scholieren kennis te laten maken met de wereld van de techniek. Of het grote wereldwijde producties betreft of juist kleinschalige intieme bijeenkomsten: we weten steeds de meest effectieve beleving te creëren.

Key Contacts

Ons werk