Share this

Profiel

Lucas Stassen

Senior Associate Advisor,

Download VCard
Twitter
Linkedin

Steeds meer organisaties zien het belang van een goede reputatie voor hun organisatie en voor hun diensten en producten. Zij weten dat een goede reputatie begint met het maken van uitstekende producten of diensten. Maar ook dat die reputatie niet kan zonder goede communicatie kan met relevante stakeholders. In goede en in slechte tijden. Naast de behoefte aan advies hierover hebben bedrijven en instellingen vaak ook behoefte aan praktische ondersteuning. Speciaal hiervoor heeft Lucas Stassen in de afgelopen jaren een unieke tool ontwikkeld: het Reputatiedashboard. Dit online samenwerkingsplatform ondersteunt organisaties bij het beschermen en versterken van hun reputatie. Denk daarbij aan het afhandelen van issues, het managen van crisissituaties, en proactief stakeholdermanagement.

MSLGROUP werkt samen met Lucas op het gebied van storytelling, mediatraining, crisiscommunicatie en reputatiemanagement.

In de afgelopen jaren heeft Lucas – als woordvoerder of communicatiemanager - diverse interim opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties, waaronder Albert Heijn, Jellinek, Capgemini, Stedin, NS en ProRail. Daarvoor runde hij een communicatieadviesbureau in Zeist. Lucas heeft een bachelor in Communicatie en een master in Politicologie. 

Latest activity from MSLGROUP