Crisis- en issuemanagement

STRATEGISCH EN PROACTIEF

Als uw reputatie door een issue of crisis onder vuur ligt is adequaat en vaak proactief handelen van doorslaggevend belang. Iedere seconde telt. Online en social media wachten niet op uw reactie en jagen de beeldvorming genadeloos aan.
Risico’s onderkennen is één, ernaar handelen is vaak lastiger. MSL is er om die risico’s op waarde te schatten en een strategische aanpak te formuleren. Wij leggen een verdedigingsring, opdat uw reputatie geen onnodige schade oploopt. Daarbij houden we onze klanten een spiegel voor en leren ze van buiten naar binnen te denken… en te handelen. Door die onafhankelijke, soms eigenwijze blik hebben wij zo bij vele toonaangevende organisaties een crisis weten te neutraliseren of kantelen. Daarbij was het eigen, authentieke verhaal van de klant doorslaggevend.

Onze expertises

  • Crisismanagement
  • Mediamanagement
  • Corporate affairs
  • Social media monitoring
  • Trainingen
  • Simulaties en oefeningen (Crisis Simulatie Tool)

ONZE KLANTEN

HET CRISIS- EN ISSUE COMMUNICATIE TEAM

Alex de Vries

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Strategy Director Alex de Vries is Strategy Director bij MSL Netherlands. Hij is een expert in issue- en crisismanagement. Het slim framen van politieke en strategische communicatie voor organisaties is één van zijn talenten. Hij is daarnaast ook een ervaren media-trainer voor top management en C-suite cliënten. Alex heeft meer dan 21 jaar voor De … Continue reading “Alex de Vries”

+31 (0)6 51 11 92 05

Erik Martens

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Managing Director Erik Martens begon zijn carrière als journalist maar heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in strategische communicatie en reputatie management. Als een doorgewinterde specialist in issue management, corporate affairs en corporate communicatie biedt hij zowel strategisch advies als ‘hand-on’ tactische ondersteuning. Zijn opdrachten zijn veelal reputatiegevoelig. Erik heeft (gevoelige) opdrachten uitgevoerd … Continue reading “Erik Martens”

+31 (0)6 24 79 28 37

Iris Rietveld

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Consultant Iris is werkzaam als Consultant binnen MSL. In deze rol werkt ze aan de positionering van verschillende klanten, zowel op reputatie als op corporate PR niveau. Ze weet als geen ander hoe het medialandschap in elkaar zit en adviseert waar de mediawaarde zit. Dit doet ze voor klanten in verschillende industrieën, waaronder pakketbezorger DPD, KLM, … Continue reading “Iris Rietveld”

+31 (0)6 39 43 29 79

Neem contact met ons op