Interne Communicatie

MEDEWERKERS BEPALEN SUCCES

Het succes van uw bedrijf begint van binnenuit. Om uw bedrijfsdoelen te laten slagen, is het belangrijk dat uw medewerkers zich ermee kunnen verbinden. Goede en regelmatige interne communicatie is een belangrijk onderdeel van dit succes. De focus ligt daarbij op ‘ik luister’ daar waar het nog niet zo lang geleden om ‘laat me het je vertellen’ ging. Wij helpen organisaties om zich daadwerkelijk te verbinden met hun medewerkers, en andersom. Zo maken we organisaties en mensen krachtiger en ontstaat er een solide identiteit.

Het uitwisselen van ware en waarachtige verhalen is daarbij leidend, net zoals vroeger bij de indianen rond het kampvuur. Mijlpalen, feestelijk of treurig, zijn natuurlijk momenten om die verbinding te versterken.

ONZE EXPERTISES

  • Werknemerscommunicatie
  • Cultuurscan
  • Employer branding
  • CAO-communicatie
  • Arbeidsmarktcommunicatie
  • Verandercommunicatie

ONZE KLANTEN

WERK INTERNE COMMUNICATIE

BEKIJK AL ONS INTERNE COMMUNICATIE WERK

HET INTERNE COMMUNICATIE TEAM

Erik Martens

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Managing Director Erik Martens begon zijn carrière als journalist maar heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in strategische communicatie en reputatie management. Als een doorgewinterde specialist in issue management, corporate affairs en corporate communicatie biedt hij zowel strategisch advies als ‘hand-on’ tactische ondersteuning. Zijn opdrachten zijn veelal reputatiegevoelig. Erik heeft (gevoelige) opdrachten uitgevoerd … Continue reading “Erik Martens”

+31 (0)6 24 79 28 37

Iris Rietveld

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Consultant Iris is werkzaam als Consultant binnen MSL. In deze rol werkt ze aan de positionering van verschillende klanten, zowel op reputatie als op corporate PR niveau. Ze weet als geen ander hoe het medialandschap in elkaar zit en adviseert waar de mediawaarde zit. Dit doet ze voor klanten in verschillende industrieën, waaronder pakketbezorger DPD, KLM, … Continue reading “Iris Rietveld”

+31 (0)6 39 43 29 79

Joyce Sint Nicolaas

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Senior Advisor Joyce is als adviseur gespecialiseerd in Consumenten PR, Influencer Marketing, Corporate Communicatie, Employer Branding en Medewerkersbetrokkenheid. In haar rol als Senior Advisor & Project Manager werkt zij veel in internationale teams en houdt zij zich bezig met de aansturing van zeer uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers in FMCG, non-profit, farmacie en (petro-)chemie. Joyce heeft … Continue reading “Joyce Sint Nicolaas”

+31 (0)6 41 90 09 39

Pauline van Die

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Account Director Pauline is als Account Director gespecialiseerd in PR, reputatiemanagement en B2B marketing. Ze is een bevlogen strateeg met negen jaar bureau ervaring. Vanuit oprechte interesse en met het oog op resultaat, gaat Pauline voor maximale impact. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en implementeren van strategische en doelgerichte communicatiecampagnes en weet … Continue reading “Pauline van Die”

+31 (0)6 41 21 84 46

Neem contact met ons op