Een goede reputatie is uw alles.

MSL helpt organisaties en mensen met reputatiemanagement. Door een combinatie van strategisch advies, onafhankelijk denken, een vrije geest en lef. Waar nodig schakelen we ons eigen wereldwijde adviesnetwerk van MSL in of dat van Publicis Groupe, ons moederbedrijf. Wij zijn uw adviseur, uitdager, sparringpartner en specialist.

License-to-operate

Uw reputatie bepaalt of iemand u vertrouwt, zaken met u doet of bij u komt werken. Uw reputatie is het fundament onder uw bestaan, uw ‘license-to-operate’. Het is de missie van MSL om onze kennis, kunde en ervaring in te zetten om uw reputatie te versterken, te beschermen en waar nodig te herstellen.

Bouwen aan vertrouwen

Reputatie is gebaseerd op hoe ‘de buitenwereld’ uw bedrijf, merk, product, dienst, uzelf constant weegt, beoordeelt en waardeert. Alles draait om het waarmaken en nakomen van beloften en verwachtingen. Bij het ontwerpen van een effectieve reputatiestrategie hebben wij maar één doel voor ogen: het bouwen aan het vertrouwen bij de direct belanghebbenden. Als ware architecten is MSL niet anders gewend: dialoog, transparantie en vooral een proactieve houding zijn leidende principes voor ons. We moeten het speel- en krachtenveld kennen. Maar ook de vaak verborgen issues, de gevoeligheden, de maatschappelijke context en de kansen. Die inzichten stellen ons in staat doeltreffende aanpakken te ontwikkelen en uit te voeren. Communicatie is daarbij de smeerolie.

Onafhankelijke, betrokken specialisten

Reputatiemanagement vergt een structurele en doordachte aanpak. Aan een goede persoonlijke samenwerking tussen opdrachtgever en adviseur hechten wij groot belang. Dankzij onze geïntegreerde aanpak, creativiteit en expertise leveren we die meerwaarde waar onze klanten recht op hebben. Van ‘ervaren rotten’ tot ‘jonge honden’: van alle adviseurs van MSL mag u eerlijke, kritische en directe adviezen en reflecties verwachten. Die werkwijze zit in ons DNA, al 46 jaar.

ONZE KLANTEN

HET REPUTATIEMANAGEMENT TEAM

Alex de Vries

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Strategy Director Alex de Vries is Strategy Director bij MSL Netherlands. Hij is een expert in issue- en crisismanagement. Het slim framen van politieke en strategische communicatie voor organisaties is één van zijn talenten. Hij is daarnaast ook een ervaren media-trainer voor top management en C-suite cliënten. Alex heeft meer dan 21 jaar voor De … Continue reading “Alex de Vries”

+31 (0)6 51 11 92 05

Erik Martens

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Managing Director Erik Martens begon zijn carrière als journalist maar heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in strategische communicatie en reputatie management. Als een doorgewinterde specialist in issue management, corporate affairs en corporate communicatie biedt hij zowel strategisch advies als ‘hand-on’ tactische ondersteuning. Zijn opdrachten zijn veelal reputatiegevoelig. Erik heeft (gevoelige) opdrachten uitgevoerd … Continue reading “Erik Martens”

+31 (0)6 24 79 28 37

Evelien de Vries

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Operational Manager Evelien heeft de (financiële) processen gemanaged voor verschillende cliënten zoals BASF, Procter & Gamble en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Evelien is op haar best als ze meerdere projecten tegelijk kan managen. Naast haar bachelor heeft ze verscheidene cursussen en trainingen gevolgd over Marketing en Relatie management tijdens haar carrière. Na … Continue reading “Evelien de Vries”

+31 (0)6 53 79 59 69

Iris Rietveld

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Consultant Iris is werkzaam als Consultant binnen MSL. In deze rol werkt ze aan de positionering van verschillende klanten, zowel op reputatie als op corporate PR niveau. Ze weet als geen ander hoe het medialandschap in elkaar zit en adviseert waar de mediawaarde zit. Dit doet ze voor klanten in verschillende industrieën, waaronder pakketbezorger DPD, KLM, … Continue reading “Iris Rietveld”

+31 (0)6 39 43 29 79

Joyce Sint Nicolaas

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Senior Advisor Joyce is als adviseur gespecialiseerd in Consumenten PR, Influencer Marketing, Corporate Communicatie, Employer Branding en Medewerkersbetrokkenheid. In haar rol als Senior Advisor & Project Manager werkt zij veel in internationale teams en houdt zij zich bezig met de aansturing van zeer uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers in FMCG, non-profit, farmacie en (petro-)chemie. Joyce heeft … Continue reading “Joyce Sint Nicolaas”

+31 (0)6 41 90 09 39

Marlot Langendonk

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

PR & Influencer Marketing Advisor Marlot focust zich als PR & Influencer Marketing Advisor in haar werkzaamheden op consumer PR, influencer marketing en storytelling. Ze weet hoe de nieuwe generatie consumenten denkt en beweegt. Deze kennis zet zij in om voor opdrachtgevers een aansprekende dialoog met hun doelgroepen aan te gaan en zo te zorgen voor … Continue reading “Marlot Langendonk”

+31 (0)6 55 18 80 78

Pauline van Die

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Account Director Pauline is als Account Director gespecialiseerd in PR, reputatiemanagement en B2B marketing. Ze is een bevlogen strateeg met negen jaar bureau ervaring. Vanuit oprechte interesse en met het oog op resultaat, gaat Pauline voor maximale impact. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en implementeren van strategische en doelgerichte communicatiecampagnes en weet … Continue reading “Pauline van Die”

+31 (0)6 41 21 84 46

Laura Frerichs

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Trainee Communication Laura werkt als Trainee Communication bij MSL. In haar rol is het van groot belang dat ze snel tussen taken schakelt en het overzicht houdt voor onze diverse klanten. Laura heeft diverse verantwoordelijkheden waaronder mediamonitoring, het rapporteren en data verzamelen vanuit de markt en het verzenden van persberichten. Als trainee zorgt Laura voor … Continue reading “Laura Frerichs”

+31 (0)6 38 08 21 95

Sheena Hartlooper

1 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Consultant Sheena is een ervaren PR adviseur met een ruime ervaring in social media advertising. Als adviseur bij MSL adviseert zij diverse klanten op het gebied van public relations en corporate communicatie. Zij is in haar rol verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de online media strategie en (online) reputatie van onze klanten. Altijd nieuwsgierig naar … Continue reading “Sheena Hartlooper”

+31 (0)6 249 351 85

Marjolijn Uringa

2 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Senior Advisor

 

Michiel van Campen

2 januari 2019
admin
Door MSL Nederland
LEES MEER
ONZE AANPAK

Senior Advisor

 

Learn more