In goed gezelschap

MSL Nederland heeft toegang tot twee invloedrijke netwerken: MSL en Publicis Groupe. Samen bereiken we meer.

Een invloedrijke groep

Met meer dan 107 kantoren in 40 landen is MSL een wereldwijde PR-krachtpatser met een breed scala aan vaardigheden en specialismen. We bouwen wereldwijd aan vertrouwen en garanderen invloed en impact door middel van innovatieve ideeën, hulpmiddelen en technologieën. We staan net zo dicht bij onze internationale collega’s als bij onze klanten, en we gebruiken die relatie om wereldwijde oplossingen te bieden.
NAAR DE MSL GLOBAL WEBSITE

Publicis Groupe Nederland - MSL Global
Publicis Groupe Nederland - Lions

The Power of One

Als onderdeel van Publicis Groupe, de derde grootste communicatiegroep ter wereld, is MSL Nederland verbonden met de kracht en expertise van internationale communicatie bureaus- waaronder Publicis Worldwide, Leo Burnett, Zenith, Starcom, Digitas, Performics en Prodigious. Met deze gecombineerde kracht binnen handbereik, stimuleren we niet alleen de bedrijfsgroei; we transformeren bedrijven.

Alle expertises in één kantoor

Publicis Groupe Nederland is een volledig geïntegreerd serviceaanbod waarbij de expertise van verschillende merken onder één dak wordt gebracht. Onze merken op het gebied van creatie, media, technologie, communicatie, data en productie  worden zelfstandig aangeboden en als groep. We werken in multidisciplinaire teams vanuit één organisatie.

Publicis Groupe Nederland

Laten we kennismaken